Full service partner

Strategisk partner
Datadrevet markedsføring

Vi er specialister i datadrevet markedsføring. Vi bliver din strategiske samarbejdspartner. Vores eget udviklede proceshjul viser dig, hvordan vi arbejder for din virksomhed.

Hvad kan vi?

Som specialister i datadrevet markedsføring og strategisk partner, kan vi håndtere alt fra det analytiske, det strategiske, planlægningen og eksekveringen.

Digital Strategi

Mange virksomheder springer over flere af de grundlæggende trin i deres digitale markedsføring. Trin som er af absolut vigtighed og grundstenene for en succesfuld markedsføring eller digital transformation.

Projektledelse

God projektledelse er essentielt for et godt og succesfuldt projekt. Vi tager sammen hånd om hele processen fra start til slut.

Google Ads | Google Shopping

De fleste digitale strategier kan drage stor gavn af betalt annoncering. En grund research, planlægning og eksekvering er essentiel.

SEO

Leadgenerering og salg i webshops gennem datadrevet søgemaskineoptimering. Solid SEO er grobund for både den organiske og betalte markedsføring.

International Google Ads

Vi kan også vækste dig internationalt gennem Google Ads

International SEO

Vi kan også give dig international vækst med søgemaskineoptimering af webshops og B2B websites.

Derfor skiller vi os ud

Vi udmærker os ved, at lære din virksomhed at kende. Lære dine kunder at kende. Lægge en plan for det helt rette mål, finde de rette metoder og så  eksekverer planen tilfredsstillende.

Vi skaber data, information og, vigtigst af alt, viden. Den nye viden bruger vi til, at skabe endnu bedre resultater i de efterfølgende iterationer.

Proløn
Lønadministration

Proløn er ét af de førende lønsystemer i Danmark. Udover deres simple og brugervenlige system, har Proløn også styr på alle reglerne, og har et hav af branchepartnere.

Deres udfordring er et stigende antal konkurrenter, som går aggressivt til værks med deres markedsføring på de digitale medier.

Kunde cases

Vækstet 105% gennem Facebook-annoncering

Aalborg Universitet

Finansfakultet

Morten Thrane

Direktør, Tantec

Vækstet 105% gennem Facebook-annoncering

Aalborg Universitet

Finansfakultet

Bjarne Høed Jensen

Ejer, Get Labels

Kontakt os

 

Skriv en besked til os eller giv os et ring, så vi kan høre mere om dine mål og ambitioner for virksomheden.