Facebook

Facebook er det sociale medie, som flest danskere benytter. Derfor giver det rigtig god mening for virksomheder at være tilstede på dette sociale medie, hvis de vil i dialog med kunderne og øge mulighederne for at markedsføre produkter, ideer eller services.

Facebook kan også anvendes til intern kommunikation i virksomheder. Facebook giver mulighed for mange forskellige ting. Det er blandt andet muligt at begynde debatter og afstemninger . Facebook kan også anvendes til support af kunder, launch af nye produkter, deling af nyheder om virksomheden, salgskampagner, konkurrencer, fejring af mærkedage og jubilæer, nyhedsinformationer, rekruttering af nye medarbejdere eller ganske eneklt til profilering af virksomheden.

Derfor er det nyttigt, at lave en såkaldt social medie strategi, hvor man udarbejder en plan for, hvad virksomheden gerne vil opnå ved at kommunikere på Facebook. Ofte begynder mange virksomheder med en Facebook side, uden at have gjort sig klart hvad formålet med siden helt præcist er. Den bedste begyndelse på et formål, er at lægge en samlet strategi.

Facebook pixel

Facebook markedsføring – målgrupper

Om Nioba.dk

Vi er et digitalt markedsføringsbureau, der fokuserer på digital markedsføring, digital strategi og digital projektledelse. 

Anmod om et tilbud

Vi tilbyder professionelle SEO ydelser, som hjælper websider med at forøge deres position i Google og andre søgemaskiner. Vi arbejder ligeledes med markedsfrøing hen over alle øvrige internetkanaler.

 

Kontakt os her