IT sikkerhed til Joomla og WordPress websider – undgå hacking & malware

Hvad har en dykkeforsikring, bilforsikring, en punkteret bil og en rejseforsikring der dækker hesteridning til fælles?

De har det til fælles, at det er først når uheldet er ude og skaden er sket, at man finder ud af at man har brug for dem.

På samme måde med et website der bliver hacket. Det er først når dit website er hacket, at du finder ud af hvor besværligt og bøvlet det er, at få rettet skaden op igen.

Hos Nioba har vi arbejdet med CMS webløsninger siden vi begyndte med Typo3 tilbage i 2001. Vejen er gået over systemer som Mambo, Umbracho og til Joomla og sidenhen WordPress.

Det betyder at vi gennem tiden har arbejdet med mange websider er blevet hacket. Fælles ved et hacket webside er altid:

  • Ærgelser
  • Spildt tid
  • Økonomi – det tager lang tid at rense et inficeret website
  • Og i nogle tilfælde: Mistet omsætning

Derfor tilbyder vi en samlet sikkerhedsløsning, der indeholder både backup, firewall på websiden, og en komplet anti malware løsning til WordPress og Joomla websider.

Hvad får du?

  • Først og fremmest ro i maven
  • Automatisk blokering af usikre IP adreser
  • Scanning af alle filer
  • Opdatering af core filer og plugins
  • Firewall
  • Backup af dine webside, på en sikret server

Ofte stillede spørgsmål om websikkerhed og malware

Kan jeg ikke bare rulle den backup på, som min webhost jo automatisk laver? (Og så er problemet løst?)

De fleste webhosts gemmer kun en backup fil der er 30 dage gammel. Langt de fleste hackere installerer software, der ligger latent på websiden i lang tid, måske mange måneder. Så når din webhost aktiverer en backup, får du den samme malware med igen, som så to måneder senere automatisk bliver aktiveret. Og så begynder det hele forfra.

Min webside er ikke en WordPress eller Joomla CMS. Kan i sikre min webside alligevel?

Nej. Vi har specialiseret os i WordPress og Joomla, og man skal holde sig til det, man er bedst til.

Er jeg 100% sikret mod hacking og malware på min webside med en Nioba sikkerhedsløsning?

Man er aldrig 100% sikker på noget. Titanic sank. Challenger rumraketten eksploderede mindre end 1 minut efter take-off og Danmark vandt EM i foldbold i 1992, på trods af at vi ikke engang havde kvalificeret os til slutrunden. Men med en sikkerhedsløsning er du foran hackerne. Ligesom en låst dør og videoovervågning ikke afholder en indbrudstyv fra at bryde ind, så gør det det væsentligt mere besværlig, og gør at indbrudstyven måske vælger naboen i stedet for.

Jeg synes ikke mit website er hacket, men det siger kunder det er

Især på WordPRess har vi før set, at malware bliver installeret på et website, men at det bliver skjult for administratoren (dig) – så det er kun dine besøgende der ser/oplever problemet. Smart. Bare ikke for dig.

Kan et hacket webside skade mine søgeordsplaceringer (SEO) og mine Google ads?

Ja og ja! Google vil ikke sende trafik til en inficeret webside. Så hvis du er hacket og ikke gør noget ved det – ja, så går det ud over dine søgeordsplaceringer. Det samme gælder ved Google ads. Google blokerer ganske enkelt din Google ads annoncer, hvis Google opdager, at der er malware installeret på din webside.

Kan det betale sig med en sikkerhedsløsning?

Sæt det op imod hvor værdifuldt din webside er, og om det er et problem for dig, at du skal have det offline i 2-5 dage og selv bruge op mod 20 timer på at rense websiden eller betale en ekstern konsulent til det?

Hvad koster IT sikkerhedspakken?

495 kr./ måned eks. moms. Aftalen kan opsiges fra måned til måned. Du binder dig ikke til mere end det.

Det er først når du bliver ramt og hacket, du finder ud af, at IT sikkerhedspakken havde været en god investering.

Kontakt os via formularen nedenfor, og vi vender retur til dig hurtigst muligt.

Jeg samarbejdede med Nioba fra 2017 til 2019, omkring digital strategi, søgemaskineoptimering og Google ads … Nioba har været en god, professionel og tillidsfuld sparringspartner, som jeg varmt kan anbefale til andre.

Joan Kristensen

Marketing Coordinator, Dynamica Ropes

POV International samarbejdede med Nioba i efteråret 2019, både omkring et analytisk arbejde, digital rådgivning, digital strategi og markedsføring på de sociale medier. Regin er en dygtig rådgiver, grundig og fagligt dygtig, og med et godt øje for kundens forretning. Og derudover behageligt selskab!

Jeg kan til enhver tid anbefale Nioba til andre, der søger hjælp og viden indenfor digital markedsføring eller digital strategi.

Nana Balle

Food editor, POV International

Regin og Nioba har udviklet vores digitale strategi i flere år. De har bygget og vedligeholdt vores websider, og uddannet vores ansatte til at opdatere siderne på egen hånd.

De har også optimeret vores webside og produkter til søgemaskinerne. Vi har brugt deres services mange gange og vil fortsætte samarbejdet i fremtiden.

Morten Thrane

Direktør, Tantec

Her kan du se hvem, du kan kontakte for at høre mere om digital strategi

Regin

Regin er uddannet Cand.IT i systemudvikling og digital projektstyring og har en diplom i digital markedsføring fra Institute of Data and marketing i London.

Han har arbejdet med digital marketing siden 2003 og er indehaver af flere Google, Bing og projektledelses certificeringer.

Privat bor han med Louise, er tidligere elitesportsudøver og vinterbader. Lær mere om Regin og hvilken sport han har været udøver indenfor >>

Certificeret Google Partner

google partner logo

Certificeret Google Ads

Google ads certified logo

MAYHAW Cycle® er vores eget udviklede proceshjul, som er tilpasset hvert område vi arbejder med. Proceshjulet gør at du også kan følge med i hvad vi arbejder på for dig, og hvorfor vi gør det.

Monday.com er det værktøj som vi bruger til, at strukturere vores arbejde for dig. Så kan du følge med i arbejdet og både se og tilføje opgave selv.

Google Data Studio bruger vi til, at skabe et overblik over præcist de information, som er vigtige for din forretning. Inkl. en forklaring på de informationer du finder.

Vores videorapportering giver dig, som betalende kunde, et overblik over din forretnings fremgang, samt en forklaring på de data og informationer, som er vigtige for dig.

Skal du være vores næste gode case?

 

Læg en besked til os eller giv os et ring. Så vi kan høre mere om dine mål for virksomheden.