Regin Buss Vels Jensen

Regin Buss Vels Jensen (f. 1975)

Senior digital marketing advisor

Uddannelsesmæssig baggrund:

  • Cand. IT med speciale i systemudvikling og agil projektstyring fra Århus Universitet – 2003
  • Diplom i Digital marketing, fra Institute of digital and data i London – 2017

Arbejdet med digital marketing siden 2003

 

Regin er indehaver af Nioba, og grundlagde virksomheden tilbage i 2004, da Nokia var verdens sejeste virksomhed, og derfor skulle der findes et virksomhedsnavn, der mindede lidt om det. Dermed var den forløbige ambition lagt.

Hos Nioba har Regin forskellige ansvarsområder, hvor hovedfokus er på PPC/betalt annoncering, digital strategi/rådgivning og projektstyring.

Regin har arbejdet med internettet siden 1996, hvor han lavede sin første HTML side, i Stones Web Writer. Siden er det blevet til en masse erfaringer, blandt andet som arrangør af en af Danmarks største Web events JoomlaDay, IT iværksætter i Australien og undervisning i digital marketing.

Af større konferencer har Regin blandt andet deltaget i SMX (Search Marketing Expo) i henholdsvis London (2013) og New York (2015).

Når Regin ikke opbygger digitale kampagner eller arbejder på en sammenhængende digital strategi, tilbringer han sin fritid med venner og familien. Han er ivrig sportsudøver, har nogle maratonløb bag sig, har tidligere dyrket kampsport på eliteniveau, og træner nu boksning og yoga, ligesom vinterbadning står højt på programmet.

Certificeringer:

Certificeringer Marketing/IT:

Google search ads Certified

Google analytics Certified

Google shopping Certified

Google Display ads Certified

Accredited professional Bing ads (Microsoft)

Facebook Certified Digital Marketing Associate

 

Øvrige certificeringer:

Certified ScrumMaster | Agile alliance

CompTia Certified Project Plus Certification

Prince2 Foundation

Prince2 Practitioner

CompTia Security Plus Certification

Hvad andre siger om Regin:

Hos DGE ringer vi til Regin (Nioba), når vi har brug for hjælp til SEO og Google Analytics.

Det gør vi, fordi Regin er opdateret på sit område, fagligt dygtig og evner at kunne formidle årsager og sammenhænge, der gør SEO letforståeligt for enhver. Ikke mindst er han et utrolig behageligt menneske.

Vi kan på det varmeste anbefale Regin til alle virksomheder, der vil findes på Google.

Marie Mørk

Kommunikationsansvarlig, DGE Miljø- og Ingeniørfirma

Nioba har udviklet vores digitale strategi i flere år. De har bygget og vedligeholdt vores websider, og uddannet vores ansatte til at opdatere siderne på egen hånd.

De har også optimeret vores webside og produkter til søgemaskinerne. Vi har brugt deres services mange gange og fortsætter samarbejdet i fremtiden.

Morten Thrane

Direktør, Tantec

Som ny administrerende direktør for ProLøn skulle jeg eksekvere en hurtig omstilling fra analog til digital markedsføring. Det involverede en lang række aktiviteter af både strategisk, taktisk og operationel karakter. Jeg så mig om efter kompetent hjælp og fik anbefalet Regin fra Nioba.

Vi fik hurtigt etableret et meget velfungerende samarbejde, hvor Regin forestod udarbejdelse af oplæg til en digital strategi for ProLøn ... Regin har således været en uvurderlig hjælp i etablering af ProLøns nye digitale platform ...

Jeg kan på det varmeste anbefale Regin både som menneske og som faglig ekspert.

Finn Conradsen

Direktør, ProLøn

Jeg samarbejdede med Nioba fra 2017 til 2019, omkring digital strategi, søgemaskineoptimering og Google ads.

Her oplevede jeg Regin som en grundig og fagligt dygtig person, der altid er opdateret med relevant viden og som en behaglig samarbejdspartner.

Hos mig er der ingen tvivl om, at Regin brænder for det han laver og han har altid være behjælpelig med uddybende svar og deler gerne ud af sin viden.

Regin har været en god, professionel og tillidsfuld sparringspartner, som jeg varmt kan anbefale til andre.

Joan Kristensen

Marketing coordinator, Dynamica Ropes

Jeg samarbejdede med Regin i foråret 2017, om opbygningen af en lang række kampagner på Facebook og Instagram. Regin er en dygtig konsulent med godt overblik og indsigt i det han arbejder med. Der har også været sparring på Analytics og SEO, hvor Regin har stærke kompetencer.

Regin er grundig og meget behagelig at arbejde sammen med. Jeg kan varmt anbefale Regin til andre, der ønsker at samarbejde omkring digital markedsføring.

Carsten Andresen

Online Marketing Advisor, Esoft Systems

Jeg har samarbejdet med Regin fra Nioba i flere år, hvor han har været sparringspartner på vores digitale markedsføring, herunder digital strategi, Google ads og SEO, ligesom Regin har forestået vores annoncering på de sociale medier; Facebook, Instagram og LinkedIn.

Jeg kender Regin som en målrettet konsulent, der fagligt er meget kompetent. Regin har et vindende væsen, er meget tillidsvækkende, og utrolig let at omgås.

Jens Elkær Christensen

Digital Marketing Specialist, ProLøn lønadministration

Nioba har hjulpet os med rådgivning om digital markedsføring og opbygget vores Google Ads profil ... og jeg kan varmt anbefale dem som samarbejdspartner.

Henrik Kristoffersen

Partner, Northvision ApS

Buhl Mediation har fornøjelsen af at samarbejde med Nioba omkring Google Ads. Regin fra Nioba er meget vidende, og jeg kan varmt anbefale ham til andre, der ønsker høj faglighed og god rådgivning om digitale udfordringer.

Anne Buhl

Mediator/konfliktmægler, cand.jur., Buhl Mediation

ProLøn har købt ydelser i form af digital rådgivning i ca. 5 år. Det har været en sand fornøjelse. Regin og hans team ved hvad de har med at gøre. De er super dygtige og behagelige at være sammen med.

De seneste år har de kørt sponserede kampagner på SoMe for ProLøn, været rådgiver ved nyansættelser til marketing og digital sparringspartner for den digitale konsulent i virksomheden.

Vi kan på det varmeste anbefale Regin og Nioba.

Susanne Lauritzen

Marketing- og Administrationschef , ProLøn

Vi har et godt og stærkt samarbejde med Nioba, der har hjulpet vores virksomhed til vækst. Det har været vigtigt for os, at vi som virksomhed kunne have et stabilt og langvarigt samarbejde, med en leverandør, der forstod os og vore produkter. Vi kan hermed give de bedste anbefalinger.
Sune Leisner

Direktør, Leisner ApS

SDL har brugt Regin som sparringspartner – i forbindelse med valg af online partner.

Regin gennemgang af oplæg fra et par udbydere, gjorde SDL bedre i stand til stille “uddybende spørgsmål” til oplæg og vælge den rigtige partner. SDL fik for første gang konkrete mål fra en online udbyder, i forhold til indsats.

Med Regin’s hjælp har SDL fået implementeret en mediaplan, der har giver SDL meget bedre overblik over : Indsats, budget og mix. i SDL markedsføringsbudget.

SDL føler kort sagt, at vi med Regin’s hjælp har fået mere value for money.

Jens Fosvig

Salgschef og medejer, SDL Logistik A/S

Som It professionel er Regin hjemme i mange IT og web teknologier … Regin involverer sig meget passioneret og hårdtarbejdende i de opgaver han påtager sig … Han er venlig og faglig dygtig, hvilket gør ham let at samarbejde med.
Søren Lei

Chefkonsulent, IBC Kurser

Skal du være vores næste gode case?

 

Læg en besked til os eller giv os et ring. Så vi kan høre mere om dine mål for virksomheden.