Proløn – lønsystemer

Proløn – Digital projektledelse og digitaliseringscase

Proløn er en af Danmarks absolut største lønvirksomheder. Proløn udvikler lønsystemer og har gjort det i mere end 20 år. Lønsystemerne bliver anvendt i mange forskellige brancher i hele Danmark. En af Proløns absoutte store forcer, er en dygtig medarbjederstab, der er parat ved telefonen hver dag.

Proløn er professionel lønadministration med lønløsninger, der gør hverdagen enkel uden ubehagelige overraskelser.

Proløn Randers

“Regin fra Nioba har således været en uvurderlig hjælp i etablering af ProLøns nye digitale platform, og han er fortsat tilknyttet ProLøn nu primært med rådgivning omkring SEO, hvor han er meget kompetent. Jeg kan på det varmeste anbefale Regin både som menneske og som faglig ekspert..”

Finn Conradsen - CEO Proløn
Finn Conradsen - CEO Proløn

Udfordringen

Da Nioba og Proløn indledte et samarbejde, var udfordringen den, at Proløn havde Danmarks bedste lønløsning, men at det budskab fortabte sig i den analoge markedsføring som virksomheden på det tidspunkt investerede i.

Udfordringen var derfor klar. Budskabet om Danmarks bedst lønsystem, skulle opdateres og ud på de digitale medier.

Gammel-proløn-webside

Løsningen

Proløn stod overfor en større forandringsprocess. Nioba forestod projektledelse i forbindelse med etableringen af en ny webside og en ny digital profil. Det betød blandt andet udarbejdelse af kravsspecifikation for websiden, tilhørende projektstyring i tæt samarbejde med Proløn og en udarbejdelse af en foreløbig digital strategi for markedsføringen.

Efter websiden var etableret, forestod Nioba forskellige SEO opgaver med websiden, sparring i forbindelse md afrapportering til bestyrelsen, og screenningen af nye medarbejdere, der skulle fatansættes til en stilling som digital marketing specialist, og i det daglige drive markedsføringen hos Proløn.

Nioba og Proløn samarbejder stadig i dag, hvor vi nu er tilknyttet som eksterne specialister.

Ny-proløn-webside

Resultater

Proløn har i dag en velsmurt webside, og har etableret sig som en stærk profil på flere digitale medier.

 

Samarbejdet med Proløn har siden etableret sig, og i dag er Nioba digital sparringspartner for Proløn på en lang række forskellige områder, ligesom vi også leverer forskellige digitale ydelser til Proløn.

proløn-logo
Digital strategi
SEO og Linkbuilding
Digital sparring og sociale medier