Screening marketingsmedarbejder

Screening af marketingsmedarbejder

Skal du ansætte en ny marketingsmedarbejder?

Vi hjælper dig med at finde den rette marketingsmedarbejder! Vi har mange års erfaring indenfor digital markedsføring og ved hvad der kræves af fagligheder og kompetencer, hvis man skal give værdi til en virksomhed.

Derfor tilbyder vi at hjælpe jer, der ikke ved præcist hvilke krav der er til moderne digital markedsføring. vi sikrer den faglisge kvalitet af din kommende medarbejder.

Mange gange bliver fagligheder, der måske er beslægtet med, men ingen dirkete faglig sammenhæng har med digital amrkedsføring, sat i samme bås. Du skal ligeledes gøre dig klart, om du ønsker en markedsførings koordinator, en markedsførings specialist (også udførende), eller måske en mere erfaring digital markedsførings ekspert, der også kan rådgive om din digitale strategi.

services-prize-on-light

Sådan fungerer det

Når du har besluttet dig for, at du vil have en inhouse markedsføringsspecialist, sammensætter vi de arbejdsopgaver og kvalifikationer som kræves af den ny ansatte.

Når potentielle ansøgere melder sig, kvalificerer vi ansøgerne efter et enkelt system, som vi let kan se hvilke kompetencer kandidaterne har, samt hvor dygtige de er.

Dette gør det lettere for jer at gennemskue hvilke kandidater der fagligt passer til stillingen.

Til samtalerne vil vi kunne stille de fagligt konkrete spørgsmål, og sikre at kandidaten har rigtige niveau.

Hvad du får ud af det

Ved at benytte os, til screeningen af potentielle medarbejdere, får du en stærk sparringspartner. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige kandidat.

Du kommer til at spare tid, så du kun får de bedst egnede kandidater til samtale. Derved minimerer du risikoen for fejlansættelse meget.

“Vi garanterer du kun får de fagligt bedste profiler til samtale.”