Sociale medier markedsføring

Sociale medier markedsføring

Hvorfor markedsføring på Sociale medier?

I 2016 havde omkring 3,2 millioner danskere, en profil på mindst ét socialt medie. Heraf har omkring 3,1 million danskere en Facebook profil. Det svarer til 2/3 af alle danskere eller 67% af befolkningen. (Kilde: Danmarks statistik).

Vi hjælper dig med, at komme foran præcis den målgruppe dine produkter og services passer til, med målrettede målgruppesegmenteringer og det korrekte valg af annoncer, på de sociale medier, hvor dine brugere opholder sig.

Facebook marketing
Sociale medier og Facebook

Facebook pixel og målgrupper

Facebook giver utrolig mange muligheder for eksponering til bestemte målgrupper. Du kan få dine annoncer vist for nybagte forældre, næste gang de logger på Facebook. Sælger du babytøj og babyudstyr er det meget anvendeligt. Som annoncør viser du dine produkter for en målgruppe, der interesser sig i det du sælger.

Ved hjælp af en såkaldt Facebook pixel, kan du arbejde med retargeting og remarketing. Når en person har besøgt din webside og set på et bestemt produkt, en service eller en løsning, så bliver de præsenteret for denne løsning næste gang de er på Facebook. Som virksomhed, har du derfor gode muligheder, for at fastholde en brugers interesse i netop det din virksomhed beskæftiger sig med.

Sociale Medier = meget mere end Facebook

Som Danmarks statistik viser i 2016, bruger 42% af danskerne mindst tre sociale netværkstjenester. Det betyder, at som virksomhed, har du mulighed for, at påvirke din målgruppe på forskellige enheder og platforme.

Hos Nioba har vi aktivt arbejdet med flere sociale medier , såsom Twitter, Google +, LinkedIN og YouTube. Hver kommunikationsplatform giver mulighed for både eksponering og fastholdelse af interesserede brugere.

Resultater med SEO

Nøglen til succes online, er en 360 graders optimering. Denne optimering er fundamentet til succes. Når I samarbejder med os, vil i opleve følgende:

1) Vi arbejder datadrevet. Gætværk er ikke vores afdeling, vi underbygger vores arbejde med fakta og analyse.

2) Vi har mere end 10 års erfaring. Vi har arbejdet med SEO siden 2004 og professionelt siden 2006.

3) Åbenhed. Vi tager dig i hånden, så du er tryg ved den strategi vi sammen vælger.

4) Samarbejde. De bedste resultater, opnås altid ved et godt samarbejde.

5) Sikkerhed. Vi afholder os fra SEO metoder, der på sigt kan skade dit website.

6) Vi holder os opdateret. Du får ikke et bureau, der arbejder med de teknikker som var vigtige sidste år.

7) Åbenhed. Vi tager dig i hånden, så du er tryg ved den strategi vi vælger.