Adwords og PPC markedsføring

 

Adwords og PPC er den hurtige vej til flere kliks og kunder.

Vi hjælper dig med succes på Adwords.

Først laver vi en søgeordsanalyse og sammensætter et budget og en forventlig estimering på hvor mange kliks og konverteringer i kan forvente.

Derefter bygger vi kampagnerne og sætter dem op til de rigtige målgrupper.

Vi leverer hver måned en rapport og en telefonsnak, der viser hvordan det er gået med kampagnen. Du har altid overblik over hvad der er sket, og hvad du betaler for.

Remarketing og retargeting.

Forestil dig, du ejer en butik. En kunde kommer ind ad døren, ser på en vare, og forlader igen butikken. Når kunden er kommet hjem, lægger sig i sofaen og slår fødder op, og åbner avisen, ser han en annonce for din vare. Smart ikke?

Det er det, remarketing kan. Remarketing viser en annonce/et banner for personer der har besøgt din webside og vist interesse for et bestemt produkt og/eller dine services eller løsninger.

Vi hjælper dig med opbygning af remarketing i forbindelse med din Adwords kampagne. Tag gerne kontakt til os i dag.

Google Shopping

Gennem Adwords og Google Merchant center, har du muligheden for at udvide dine tekstannoncer med blandt andet billede og pris. Denne funktion kaldes for Google Shopping.

Google shopping gør det muligt at trække varer ud fra din webshop, og placere dem på Google som søgeresultater, når der bliver søgt efter det.

Tag kontakt til os i dag, så tager vi en uforpligtende snak omkring dine muligheder

Displayannoncering

Displayannoncering handler primært om branding. Ved displayannonceing skal flest muligt se din annonce. Så har er fokus på eksponering i stedet for kliks.

Displayannoncering kan eksempelvis anvendes når du går i luften med en ny webshop og har brugf or at blive kendt. Eller hvis du har et nyt produkt og skal fremvise den til en masse mennesker. Så er displayannocering et utroligt kraftfuldt værktøj.

Snak med os i dag, om dine muligheder i med display annoncering.