Cases

  1. Forside
  2. Cases
Tantec luftfoto

Mini cases – det HURTIGE overblik

Vi har arbejder med digital marketing i mere end 10 år. Det har givet en masse erfaringer med mange virksomheder og organisationer. Vores minicases består af korte beskrivelser af opgaver, vi har løst. Se med her, hvis du vil have det hurtige overblik over vores erfaringer.

Mini cases – se dem her >>

Tantec luftfoto

Maskiner til et internationalt marked: Tantec overfladebehandlingsystemer

Tantec producerer maskiner der bruges til overfladebehandling af blandt andet gummi og metal. Maskinerne sælges til hele verdenen, 95% går til eksport. Tantec har derfor brug for en stærk tilstedeværelse på de digitale medier, for at nå ud til sin målgruppe. Det arbejde har vi assisteret med siden 2007.

Tantec 360 graders case – se mere her >>

Tantec luftfoto

Institut for samfundsøkonomi: Aalborg universitet

Institut for samfundsøkonomi på Aalborg universitet havde brug for flere tilmeldinger til deres rigtig gode uddannelse. Læs hvordan vi, i samarbejde med mediebureauet Mindstore Media, krerede indhold i øjenhøjde, der blev præsenteret for de rigtige målgrupper.

AAU – se casen her >>

proloen loenadministration bygning

Software og lønsystemer: ProLønA/S

Vi begyndte samarbejdet med ProLøn i 2016, da virksomheden stod over for en ny udfordring: Digitalisering af markedsføringsindsatsen.

Sammen med ProLøn har vi arbejdet med både søgemaskineoptimering, Google ads, LinkedIn annoncering, teknisk optimering, markedsføring på de sociale medier, og meget mere.

ProLøn 360 graders case – se mere her >>

proloen loenadministration bygning

Websites og annoncering: ACA Industry ApS

Vi begyndte samarbejdet med ACA Industry for godt 8 år siden, da vi gerne ville være mere synlige i forhold til potentielle kunder.

Sammen med ACA Industry har vi udarbejdet nye websites med henblik på udlandet og arbejdet med Google Ads for synlighed af deres virksomhed.

ACA Industry – se casen her >>

Kontakt os

 

Skriv en besked til os eller giv os et ring, så vi kan høre mere om dine mål og ambitioner for virksomheden.