Proløn – Digital markedsføring og digitalisering

Resultater

ProLøn har i dag etableret sig som en stærk profil på flere digitale medier. Det udgangspunkt var ikke givet, da ProLøn og Nioba etablerede et samarbejde i 2016. Nioba har assisteret ProLøns digitale udvikling på mange planer. En SEO-strategi, tog udgangspunkt i opnåelse af topplaceringer på en række meget centrale søgeord. En strategi, der lykkedes efter hensigten. En indsats på de sociale medier har medført en forøgelse af konverteringsraten, samt en markant branding af ProLøn som lønvirksomhed.

ProLøn har som resultat af mange dygtige beslutninger, herunder de digitale indsatser, bl.a. fordoblet sit medarbejderantal og blev i sommeren 2019 opkøbt af Visma koncernen.

proloen loenadministration bygning

Om ProLøn

ProLøn er en af Danmarks absolut største lønvirksomheder. ProLøn udvikler lønsystemer og har gjort det i mere end 25 år. Lønsystemerne bliver anvendt i mange forskellige brancher i hele Danmark. En af ProLøns absolutte store forcer er en dygtig medarbejderstab, der er parat ved telefonen hver dag og leverer ekspertsupport på en lang række emner indenfor løn, lønudbetaling og lønrelaterede emner.

ProLøn er professionel lønadministration med lønløsninger, der gør hverdagen enkel uden ubehagelige overraskelser. I Nioba begyndte vi med et andet stort lønsystem, men efter flere besværligheder, stillede vi som krav til vores nye revisor, at vi skulle bruge ProLøn. Det har vi ikke fortrudt. Du kan læse mere her om ProLøn: ProLøn lønsystem

Udfordringen

Da Nioba og ProLøn indledte et samarbejde, var udfordringen den, at ProLøn havde Danmarks bedste lønløsning, men at det budskab fortabte sig i den analoge markedsføring som virksomheden på det tidspunkt havde investeret i.

Udfordringen var derfor klar. Budskabet om Danmarks bedst lønsystem skulle opdateres og ud på de digitale medier.

Samarbejdet har udviklet sig til at dække flere områder, herunder søgemaskineoptimering, Google annoncering, annoncering på sociale medier, udarbejdelse af omfattende konkurrentanalyser og løbende sparring med ProLøns markedsføringsgruppe og specialister.

Niobas rolle hos ProLøn

I dag er Nioba digital sparringspartner for ProLøn på en lang række forskellige områder, ligesom vi også leverer forskellige digitale ydelser til ProLøn. Gennem fem år har vi både drevet forskellige digitale kampagner, assisteret ved ferier og sygdom, rådgivet om nye teknologier, udviklet konkurrentanalyser og opbygget digitale profiler.

Som ny administrerende direktør for ProLøn skulle jeg eksekvere en hurtig omstilling fra analog til digital markedsføring. Det involverede en lang række aktiviteter af både strategisk, taktisk og operationel karakter. Jeg så mig om efter kompetent hjælp og fik anbefalet Regin fra Nioba.

Vi fik hurtigt etableret et meget velfungerende samarbejde, hvor Regin forestod udarbejdelse af oplæg til en digital strategi for ProLøn ... Regin har således været en uvurderlig hjælp i etablering af ProLøns nye digitale platform ...

Jeg kan på det varmeste anbefale Regin både som menneske og som faglig ekspert.

Finn Conradsen

Direktør, ProLøn

Jeg har samarbejdet med Regin fra Nioba i flere år, hvor han har været sparringspartner på vores digitale markedsføring, herunder digital strategi, Google ads og SEO, ligesom Regin har forestået vores annoncering på de sociale medier; Facebook, Instagram og LinkedIn.

Jeg kender Regin som en målrettet konsulent, der fagligt er meget kompetent. Regin har et vindende væsen, er meget tillidsvækkende, og utrolig let at omgås.

Jens Elkær Christensen

Digital Marketing Specialist, ProLøn

ProLøn har købt ydelser i form af digital rådgivning i ca. 5 år. Det har været en sand fornøjelse. Regin og hans team ved hvad de har med at gøre. De er super dygtige og behagelige at være sammen med.

De seneste år har de kørt sponserede kampagner på SoMe for ProLøn, været rådgiver ved nyansættelser til marketing og digital sparringspartner for den digitale konsulent i virksomheden.

Vi kan på det varmeste anbefale Regin og Nioba.

Susanne Lauritzen

Marketing- og Administrationschef , ProLøn

Regin

Regin er uddannet Cand.IT i systemudvikling og digital projektstyring og har en diplom i digital markedsføring fra Institute of Data and marketing i London.

Han har arbejdet med digital marketing siden 2003 og er indehaver af flere Google, Bing og projektledelses certificeringer.

Privat bor han med Louise, er tidligere elitesportsudøver og vinterbader. Lær mere om Regin og hvilken sport han har været udøver indenfor >>

Certificeret Google Partner

google partner logo

Certificeret Google Ads

Google ads certified logo

Monday.com er det værktøj som vi bruger til, at strukturere vores arbejde for dig. Så kan du følge med i arbejdet og både se og tilføje opgave selv.

Google Data Studio bruger vi til, at skabe et overblik over præcist de information, som er vigtige for din forretning. Inkl. en forklaring på de informationer du finder.

Vores videorapportering giver dig, som betalende kunde, et overblik over din forretnings fremgang, samt en forklaring på de data og informationer, som er vigtige for dig.

Skal du være vores næste gode case?

 

Læg en besked til os eller giv os et ring. Så vi kan høre mere om dine mål for virksomheden.