Case med Proløn – Digital markedsføring og digitalisering

ProLøn er en af Danmarks absolut største lønvirksomheder

ProLøn udvikler lønsystemer og har gjort det i mere end 25 år. Lønsystemerne bliver anvendt i mange forskellige brancher i hele Danmark.

En af ProLøns absolutte store forcer er en dygtig medarbejderstab, der er parat ved telefonen hver dag og leverer ekspertsupport på en lang række emner indenfor løn, lønudbetaling og lønrelaterede emner.

Udfordringen for Proløn

Da Nioba og ProLøn indledte et samarbejde, var udfordringen den, at ProLøn havde Danmarks bedste lønløsning, men at det budskab fortabte sig i den analoge markedsføring som virksomheden på det tidspunkt havde investeret i.

Udfordringen var derfor klar. Budskabet om Danmarks bedst lønsystem skulle opdateres og ud på de digitale medier.

Samarbejdet har udviklet sig til at dække flere områder, herunder søgemaskineoptimering, Google annoncering, annoncering på sociale medier, udarbejdelse af omfattende konkurrentanalyser og løbende sparring med ProLøns markedsføringsgruppe og specialister.

Proløn hjemmeside
proloen loenadministration bygning

Niobas rolle

I dag er Nioba digital sparringspartner for ProLøn på en lang række forskellige områder, ligesom vi også leverer forskellige digitale ydelser til ProLøn. Gennem fem år har vi både drevet forskellige digitale kampagner, assisteret ved ferier og sygdom, rådgivet om nye teknologier, udviklet konkurrentanalyser og opbygget digitale profiler.

Resultater

ProLøn har i dag etableret sig som en stærk profil på flere digitale medier. Det udgangspunkt var ikke givet, da ProLøn og Nioba etablerede et samarbejde i 2016. Nioba har assisteret ProLøns digitale udvikling på mange planer.

  • En SEO-strategi, tog udgangspunkt i opnåelse af topplaceringer på en række meget centrale søgeord. En strategi, der lykkedes efter hensigten
  • En indsats på de sociale medier har medført en forøgelse af konverteringsraten
  • En markant branding af ProLøn som lønvirksomhed

ProLøn har som resultat af mange dygtige beslutninger, herunder de digitale indsatser, bl.a. fordoblet sit medarbejderantal og blev i sommeren 2019 opkøbt af Visma koncernen.

Nemt og brugervenligt lønsystem

ProLøn er professionel lønadministration med lønløsninger, der gør hverdagen enkel uden ubehagelige overraskelser. I Nioba begyndte vi med et andet stort lønsystem, men efter flere besværligheder, stillede vi som krav til vores nye revisor, at vi skulle bruge ProLøn. Det har vi ikke fortrudt. Du kan læse mere her om ProLøn: ProLøn lønsystem.

Som tidligere administrerende direktør for ProLøn skulle jeg eksekvere en hurtig omstilling fra analog til digital markedsføring.

Vi fik hurtigt etableret et meget velfungerende samarbejde, hvor Nioba forestod udarbejdelse af oplæg til en digital strategi for ProLøn, udarbejdelse af kravspecifikation for ny hjemmeside, valg af leverandør til udvikling af ny hjemmeside samt ikke mindst ansættelse af en digital marketing ekspert.

Jeg kan på det varmeste anbefale Nioba som faglige eksperter.

Finn Conradsen

Direktør, ProLøn

Jeg har samarbejdet med Nioba i flere år, hvor han har været sparringspartner på vores digitale markedsføring, herunder digital strategi, Google ads og SEO, ligesom Regin har forestået vores annoncering på de sociale medier; Facebook, Instagram og LinkedIn.

Jeg kender Regin og Nioba teamet som målrettede konsulenter, der fagligt er meget kompetente. 

Jens Elkær Christensen

Digital Marketing Specialist, ProLøn

ProLøn har købt ydelser i form af digital rådgivning i ca. 5 år. Det har været en sand fornøjelse. Regin og hans team ved hvad de har med at gøre. De er super dygtige og behagelige at være sammen med.

De seneste år har de kørt sponserede kampagner på SoMe for ProLøn, været rådgiver ved nyansættelser til marketing og digital sparringspartner for den digitale konsulent i virksomheden.

Vi kan på det varmeste anbefale Regin og Nioba teamet.

Susanne Lauritzen

Marketing- og Administrationschef, ProLøn

Kontakt os

 

Skriv en besked til os eller giv os et ring, så vi kan høre mere om dine mål og ambitioner for virksomheden.